Новини

Учасниця Fifth Harmony закликає шанувальників бути обережними після інциденту в аеропорту

21 сентября 2017

Одногрупниці приземлилися в Монтерреї, Мексиці, 28 вересня, де давали концерт. На відео їхнього прибуття видно, як шанувальник біжить до Брук з мобільним телефоном, щоб зробити з нею селфі. Було це тоді, коли виконавиця проходила через термінал.

 

Коли один із охоронців артистки відштовхнув фана в бік, той ухопив її двома руками й майже повалив на підлогу. Бодіґарди втрутилися й допомогли виконавицям пройти крізь натовп.

Еллі Брук виклала в Інстаграмі пост, у якому зазначила, що почувається добре, але хоче переконатися, що її шанувальники дізналися про цей випадок: «Привіт, мої любі. Просто хочу, щоб ви знали: зі мною все гаразд після інциденту в аеропорту. Будь ласка, будьте обережні й лагідні, щоб ніхто не постраждав. Це було страшно. Спасибі!»

«Монтеррею, я вельми щаслива завітати до тебе! Це було моєю мрією ще з самого дитинства. Моя улюблена співачка Селена Квінтанілья дала тут чимало дивовижних концертів. І тепер я виступаю в цьому місті! Для мене це честь і причина пишатися», – додала Еллі.

Вона закінчила свій пост заплаканим смайликом й іншими емодзі та додала рядок «Я люблю вас».

 

Після сьогоднішнього концерту в Монтерреї виконавиці поїдуть до ще одного мексиканського міста – Ґвадалахари, а потім розпочнуть європейську частину свого туру «7/27», яка стартує в Дубліні, Ірландії, 4 жовтня. Європейські гастролі Fifth Harmony скорочені. За невідомих причин не відбудеться п’ять концертів у Франції, Німеччині та Швейцарії. Про це стало відомо поточного місяця.