Новини

Успіх заважає Адель писати новий альбом

21 сентября 2017

Адель не налаштована на запис четвертого студійника. Fatboy Slim поділився, що виконавиці «All I Ask» нині важко створювати музику та складати тексти пісень, оскільки вона дуже задоволена своїм нинішнім життям. 53-річний діджей мешкає по сусідству з артисткою. Вони часто спілкуються на різні теми, у тому числі і про життєві злети й падіння, тому можна стверджувати, що він – доволі надійне джерело.

«Адель розповіла мені, як їй складно писати її четвертий лонгплей. Сказала: «Я пишу свої найкращі пісні, коли пригнічена, а тепер я справді щаслива»», – поділився з «Daily Star» діджей, справжнє ім’я котрого Норман Квентін Кук. 

Адель добре відома своїми слізливими баладами. Останній альбом «25» вона видала 2015 року. Він очолив музичні чарти у кількох країнах і розійшовся у світі двадцятьма мільйонами копій. Десятитрекове творіння містить низку хітів, серед яких «Hello», «Send My Love (To Your New Lover)» і «Water Under the Bridge».

Через те, що 29-річній виконавиця нині важко писати новий матеріал, нам, схоже, доведеться довше зачекати на її наступний альбом. Окрім того, голосові зв’язки, які Адель пошкодила, потребують повного відпочинку, тож нині й не стоїть питання про запис нового матеріалу. Нині вона, як повідомляють, для спілкування з оточуючими навіть використовує мову жестів.