Новини

В Америці презентували фільм «Маппети 2»

21 сентября 2017

Після закриття надзвичайно популярного «Маппет-шоу» 1981 року режисери вже встигли зняти понад десять повнометражних стрічок про пригоди ляльок. Ще один фільм під назвою «Маппети 2» днями презентували в Лос-Анджелесі. Новий комедійний мюзикл розповідає історію жабеняти Керміта, свинки Міс Піггі та інших учасників маппет-театру, котрІ під час гастролей стикаються з проблемою кримінального характеру. Головний герой Керміт помилково потрапляє до російської в’язниці, де зустрічається з чарівною і жорстокою наглядачкою у виконанні Тіни Фей.

Тіна Фей, акторка: «На жаль, у мене не було спільних сцен із Міс Піггі, але я все одно багато чого навчилася в неї. Одного дня вона запросила мене до свого трейлера, посадила біля себе й розповіла про те, що кожен учинок має наслідки. Вона сказала, що я ніколи-ніколи у світі не повинна навіть намагатися затьмарити її. Це була справді корисна розмова».

Кінокартина «Маппети 2» особлива ще й тим, що в ній епізодичні ролі виконали безліч селебритіз. Тут можна побачити Тома Хіддлстона, Крістофа Вальтца, Сальму Хаєк, Денні Трехо, Леді Гагу, Зака Галіфіанакіса, Тіля Швайгера, Пі Дідді, Ашера, Селін Діон та інших. У кінотеатрах стрічку показуватимуть із 21 березня.