Новини

В мережі з’явилися пікантні фото учасника One Direction Ліама Пейна

21 сентября 2017

Фанатки One Direction шаленіють. Пікантні фото одного з учасників гурту – Ліама Пейна – з’явилися в мережі. Певно, знемагаючи від австралійської спеки, співак хотів зняти із себе якнайбільше одягу. Прокинувшись уранці, Ліам вийшов на балкон готельного номера в самих спортивних штанах. Як помітили спритні папараці, штанці були надіті так недбало, що демонстрували більше, ніж потрібно. Знімки миттю розлетілися Інтернетом.

Це вже другий випадок із спіднью білизною і Ліамом Пейном за кілька останніх днів. Напередодні співак разом із колегою по гурту One Direction Луї Томлінсом вирушили на один із пляжів Сіднея. Обидвоє перевдяглися в гідрокостюми, щоб насолодитися серфінгом. Після занять водним спортом на Ліама чекав неприємний сюрприз. У своєму Твіттері збентежений співак повідомив, що хтось просто з-під носа охорони вкрав його білизну.

Нагадаємо, двоє друзів Ліам Пейн і Луї Томлінсон зараз відпочивають в Австралії. На спекотному континенті вони проведуть ще кілька днів, перш ніж вирушити до Нової Зеландії. Там британський колектив One Direction дасть кілька концертів.