Новини

В офіційній фан-зоні Євро-2012 виступить Taboo з «The Black Eyed Peas»

21 сентября 2017

Вперше в Україні Taboo виступить у Харкові та Києві в офіційних фан-зонах «Євро 2012».

25 червня в офіційній фан-зоні Євро-2012 на площі Свободи своє знамените шоу представить учасник і один з засновників легендарної групи «The Black Eyed Peas» Taboo. А вже 26 червня співак виступить в офіційній фан-зоні у Києві на майдані Незалежності. В рамках популярного в усьому світі «DJ Show by Taboo» хіп-хоп артист виконає хіти групи «The Black Eyed Peas» і презентує свій dj-set. Знамените шоу вже побачили Лондон, Париж, Бангкок, Шанхай, Сінгапур, Тенеріфе, Канни, Стокгольм, Маямі, а тепер його зможуть побачити жителі Харкова, Києва та футбольні фанати з усього світу.

На одній сцені з Taboo виступлять московський електропоп-проект Антона Севідова «Tesla Boy», київська група «GORCHITZA» в оновленому складі та група «Awesomatic».

Taboo — справжнє ім’я Хайме Луїс Гомес (народився 14 липня 1975) — американський репер, актор, і співак, більше відомий як учасник хіп-хоп групи «The Black Eyed Peas». «Мультиплатиновий американський хіп-хоп артист» — так артист пише про себе на офіційній сторінці в Facebook. Taboo наполовину індіанець (плем’я Шошони) наполовину іспано-мексиканець. В 1995 році він, разом з Will.I.Am і apl.de.ap заснував групу «The Black Eyed Peas». З 2008 року Taboo почав записувати сольний альбом «T.A.B.O.O.». Музику, яку він написав, використовували у багатьох фільмах, як саундтреки. Наприклад: «Перукарня 2: знову в справі», «Тренер Картер», «Блондинка в законі», «Гарольд і Кумар йдуть у відрив». Як актор першу свою роль Taboo отримав у фільмі «Брудна справа» (з учасником групи «The Fugees» Вайклефом Джином). 2007 він зіграв в незалежному фільмі «Cosmic Radio», з такими зірками як Майкл Медсен, Вес Стаді, Ірен Бедард, Деріл Ханна, Рікардо Чавіра, і разом з іншими відомими акторами. В 2009 році він зіграв роль Вега у фільмі «Вуличний Боєць: Легенди Чунь-ли».