Новини

Відео, на якому Кріс Браун начебто вживає кокаїн, спричинило серед шанувальників жваві дискусії

4 марта 2019

Кріса Брауна підозрюють у вживанні наркотиків. Припущення виникли після того, як у мережі з’явився відеозапис із артиста. Короткі кадри, розміщені в Ютюбі, показують 29-річного чоловіка в бейсболці, схожого 29-річного виконавця. Той перебував на клубній вечірці та, схоже, щось понюхав із пальця, перш ніж покласти до рота цигарку.

Деякі шанувальники почали захищати Брауна. «Нічого такого він не робив, це – дурниця»; «Він підкурював чортову цигарку! Це ясно, як день!»; «Він просто підпалював сигарету. Задіяв праву руку, щоб покласти сигарету до рота, а лівою підкурював», – ідеться в кількох дописах.

Інші з цим не погодилися, про що свідчать такі слова: «Мені дуже подобається Кріс Браун, але цей клятий палець побував просто біля його носа!»; «Він намагався зробити це швидко, одначе його впіймали! Чимало селебритіз не гребують цим »; «Чуваче, мені гидко на це дивитися. Сподіваюся, це не кокс, і мої очі просто на це повелися»; «Я люблю Кріса Брауна. Думаю, що він – один із найталановитіших артистів цього покоління, і сподіваюся, що він цього не робив, оскільки Бог благословив його таким даром. Крісе, будь ласка, не ведися на нектар Диявола. Прошу тебе, зміни своє оточення».

Аренбі-співакові не перше приписують вживання наркотиків. 2017-го в «Billboard» писали, що Кріс упродовж трьох днів вживав кокаїн, Ксанакс і марихуану перед європейською частиною свого «One Hell of a Nite Tour». Тоді на сайті цитували членів його команди.