Новини

Вілл Сміт улаштував несподівану появу на сцені під час виступу сина Джейдена

13 августа 2018

Номінований на премію «Оскар» актор поділився особливим моментом в Інстаграмі. Там він виклав відео, на якому зафіксованого його з сином виступ минулого четверга, 9-го серпня, у Маямі. 20-річний Джейден нині задіний у турі «KOD» Джея Коула. 

«Уперше виступаю з @c.syresmith, – написав 49-річний артист поруч із кліпом і додав перероблений рядок із пісні «Icon»: За лаштуками я лише був заплаканою іконою [прим.: в оригіналі рядок пісні такий: «I am just an icon living»]».

У ролику видно, як Вілл прибуває на сцену та бадьорить публіку.

Гордий тато також виклав знімок із собою та Джейденом на сцені, котрий підписав: «Невеликий епізод із батьком і сином у Маямі».

Сміт, який має з дружиною Джадою Пінкетт-Сміт ще й 17-річну доньку Віллоу, не єдиний член сім’ї, хто влаштовує несподівані співпраці.

46-річна акторка, котра також очолює геві-метал-гурт «Wicked Wisdom», нещодавно зазначила, що записувала з дочкою в студії вокал. Цей спеціальний дует, сподіваються його учасниці, стане першою з серії композицій від матері й доньки.

«У нас із Віллоу є створена разом пісня, – розповіла Джада «Billboard» минулого місця. – Називається «Dear Father», ми досі працюємо на нею. Але це – справжня втіха».

Друга половина Вілла Сміта додала: «Віллоу завжди хотіла щось зі мною підготувати. Вона подорослішала в турі з Wicked Wisdom, тож це завжди було її мрією – виступити з гуртом і зі мною на сцені. Це справді весело. Тож ми надумали записати близько чотирьох пісень».