Новини

Він Дізель залишив свої сліди на голлівудському бульварі

21 сентября 2017

Тепер на голлівудському бульварі кіномани зможуть порівняти розміри своїх кінцівок із кінцівками Віна Дізеля. У супроводі подруги та двох дітей він залишив там відбитки рук та ніг. Брудну роботу кінозірка виконував у темно-синьому костюмі.

Він Дізель – 282 представник кіно, якого удостоїли такої честі. Перед цементуванням він виступив із промовою, під час якої говорив як серйозне, так і жартівливе. Приміром, актор сказав, що найголовніша річ у цей день – це те, що він може бути там зі своєю сім’єю, і що без її підтримки він би цього не зробив. І це були не просто гарні слова сім’янина. Дізель попросив своїх дітей також залишити відбитки пальців на цементі.

Дівчина Віна Дизеля Палома Хіменес прийшла на захід в розкішній білій сукні. Вона демонструвала струнку фігуру, попри те, що нещодавно народила доньку Поліну. Дизель підтвердив, що назвав нащадка на честь свого компаньйона зі знімального майданчика та близького друга Пола Вокера, котрий загинув у листопаді 2013. Дитина ще зовсім маленька, тому її вирішили залишити вдома.

Окрім родини та шанувальників, підтримку акторові виказали й колеги. На церемонію, зокрема, прийшли Тайріз Гібсон, Мішель Родрігес, Джордана Брюстер і Ludacris. 

До речі, позаторік Віна Дізеля вшанували іншою престижною відзнакою – зіркою на Алеї Слави.