Новини

Випускники «New Wave Junior» Анна Кукса та Влад Каращук запрошують на свій концерт!

21 сентября 2017

Екс-учасники «New Wave Junior» в 2009 і 2010 роках — чотирнадцятирічний Влад Каращук та шістнадцятирічна Анна Кукса — активно прокладають собі шлях у світ шоу-бізнесу.

Ще молоді, але дуже талановиті співаки після участі в Міжнародному конкурсі молодих виконавців популярної музики продовжують працювати, не покладаючи рук. Кожен з виконавців має яскраву індивідуальність, що надає можливість проявляти себе в різних стилях музики: funk, jazz, soul, pop, R & B.

11 квітня Аня і Влад виступлять на сцені столичного концерт-холу Sullivan Room. У супроводі шести музикантів-інструменталістів вони виконають 10 своїх пісень. На бек-вокалі молодим виконавцям допомагатимуть солістки творчого центру «PARADIZ». Також Анна та Влад представлять кілька дуетних композицій. Не менш захопливою буде шоу-програма за участю балету творчого центру «PARADIZ».

Не обійдеться на концерті і без зоряних гостей. За час участі в «New Wave Junior» як конкурсантів і запрошених гостей в наступні роки Аня і Влад подружилися з багатьма українськими та російськими виконавцями. Вони співали з Таїсією Повалій, Дімою Біланом, групою «Город 312», Джамалою, Іваном Дорном, Нюшею, Машею Собко, групою «Бумбокс». Багатьох з них можна буде побачити на концерті Ані Кукси і Влада Каращука 11 квітня.