Новини

Зейн Малік заручився зі співачкою

21 сентября 2017

Чутки про серйозність стосунків Зейна Маліка і Перрі Едвардс підтвердилися. На превеликий жаль, для всіх закоханих у співака дівчаток, він таки збирається попрощатися з холостяцьким життям. Перші розмови про заручини парочки почали ширитися після прем’єри документальної стрічки про One Direction — «This Is Us». Дівчина позувала фотографам і не приховувала персня з діамантом. Інформацію підтвердила спочатку мати нареченої, а потім уже й представники бойзбенду. Утім, компанія відмовилася розповідати подробиці заручин, заявивши, що відтепер це — особиста справа Маліка і Едвардс.

Перрі Едвардс, співачка: «Нас не лякають постійні тури, роз’їзди і подорожі. Навпаки, щоразу, перебуваючи у відрядженні, ми із захопленням чекаємо на зустріч. У кожної з учасниць гурту є хлопець, ми намагаємося працювати над стосунками і, здається, нам це вдається».

Перрі є учасницею колективу Little Mix, котрий так само як і One Direction, сформувався після одного з талант-шоу. Закохані зустрічаються вже понад рік. А нещодавно Зейн навіть зробив собі татуювання із зображенням 20-річної подружки.