Новини

Злата Огневич опинилася в любовному трикутнику

21 сентября 2017

У новому музичному ролику співачка вперше постає в відвертому образі. Таким чином вона прагне донести ідею, закладену в сюжет відео. «Відвертість і відкритість не варто плутати з провокацією, яка притаманна шоу-бізнесу», – зазначила Злата.

Екранізація пісні «Кружева», над якою працював режисер Євген Тимохін, тривала близько доби. Разом із кліпмейкером артистка продумувала сюжет кліпу, намагаючись простими асоціаціями розповісти про складне і водночас світле прагнення.

Свіжий кліп насичений хореографією. Огневич уже три роки займається балетом з персональним тренером. За сюжетом, артистка та її партнер розповідають про свої стосунки посередництвом танцю. Як і в житті, часто між двома закоханими раптово виникає третя людина, що порушує любовну ідилію. Та в кліпі, як може здатися на перший погляд, ідеться не лише про любовний трикутник.

«Не люблю робити незграбні акценти, важливо асоціаціями натякати на найголовніше. У моєму кліпі немає конкретних закликів, але мені дуже хочеться, щоб, побачивши фарби в моєму кліпі, кожен задумався про яскраву й неоднозначну палітру нашого світу», – каже Злата Огневич.

Наприкінці кліпу Злата Огневич і інші герої знімань стають різнокольоровими. Це символ того, що навколо нас є люди різних національностей, віросповідань, які можуть відрізнятися за багатьма іншими параметрами. Одначе все це лише підтверджує: світ не може бути однотонним і завдання людей – жити в гармонії з ним.