Новини

Знайшлася заміна Cardi B під час туру Бруно Марса

15 августа 2018

Після того, як Cardi B оголосила, що більше не виступатиме з Бруно Марсом під час північноамериканської частини його гастролей «24K Magic», шанувальники просто мліли в здогадках, кого ж оберуть їй на заміну. Гавайський співак анонсував появу не одної, а одразу чотирьох знаменитостей, які підтримуватимуть його в турі. Він опублікував в Інстаграмі веселе звернення:

«Я старався підготувати справді крутий тур-плакат, щойно ми отримали підтвердження від тих, хто нас підтримуватиме в фіналі «24K Magic Tour». Але під враженнями я забув, що геть не тямлю в цьому. Перегорніть сторінку, щоб ознайомитися з офіційним оголошенням».

До посту додано відеоролик, створений шляхом маніпуляцій у фоторедакторі. У ньому Бруно використав знімки Сіари, Чарлі Вілсона, висхідної зірки Елли Май і гурту Boyz II Men.

Кожен із запрошених колег виступить на кількох шоу. Під час вересневих концертів у Денвері Бруно, приміром, складе компанію гурт із трьох учасників. А Сіара виступить із ним у Торонто, Онтаріо та Нью-Джерсі. Елла замінюватиме Cardi у жовтні під час шоу в Брукліні та Нашвіллі. Чарлі вийде на сцену з хітмейкером «That’s What I Like» у Детройті, Тулці та Далласі. Вони по черзі також підтримають винуватця туру під час його чотирьох концертів у Лос-Анджелесі, які відбудуться з 23-го по 27-ме жовтня.

Cardi заявила, що не гастролюватиме з Бруно у зв’язку з появою на світ Калчер. «Я думала, що шести тижнів після народження моєї доньки буде достатньо для психічного та фізичного відновлення. Також я думала, що зможу прихопити її з собою на гастролі, але, схоже, я недооцінила всі ці матусині зобов’язання», – написала виконавиця в Твіттері.