Новини

Аріана Ґранде більше не з Майкі Фостером

4 марта 2020

Аріана Ґранде, як кажуть англофони, знову на ринку. Повідомляють, що співачка та її супутник Майкі Фостер, котрі зустрічалися менше року, «більше не ходять на побачення».

Джерело розповіло «Us Weekly», що 26-річна виконавиця й акторка та половина музичного дуету Social House порвали «близько місяця тому». Одначе причина їхнього розлучення невідома.

Фостер уперше спричинив романтичні чутки в серпні 2019-го після того, як вони видали сумісний кліп на її пісню «Boyfriend» із його гуртом. Незабаром після релізу відео їх заскочили рука в руці під час нічного виходу в Чикаго.

На відміну від попередніх широко розрекламованих романтичних стосунків Аріани, вони з Майкі тримали свої взаємини подалі від людей. Ніколи публічно не давали коментарів на цю тему, але посилили здогадки публіки, коли їх сфотографували під час побачення в каліфорнійському «Діснейленді» на початку лютого.

Брат Аріани Френкі Ґранде торішнього вересня сказав:

«Я люблю Майкі. Думаю, що він справді милий хлопчина. Такий талановитий, такий добрий і дбайливий, він чудовий хлопчина. У нас увечері було подвійне побачення, це було дуже весело. [Це була] ніч із настільними іграми. Я радий добре провести час з усіма ними».

Але пізніше він відмовився від свого коментаря, стверджуючи, що його сестра «вельми сама», і що раніше він змалював суто дружню зустріч чотирьох людей.

«У всякому разі, я б ніколи не коментував чогось настільки особистого в її житті», – додав Френкі.