Новини

Charli XCX оприлюднила кліп на пісню «Forever», основою котрого стали кадри шанувальників

17 апреля 2020

Чарлі XCX поділилася музичним роликом на авдіодоріжку «Forever», що майце цілковито змонтований із надісланих шанувальниками знімань. Композиція – перша ластівка з альбому співачки «how I’m feeling now», який вона створить на карантині.

Минулого тижня (10-го квітня) XCX закликала шанувальників надати кілька вельми специфічних візуальних уривків, якими фани могли б здійснити внесок у готування відео. Зрештою до музичного ролика потрапили фрагменти зі свійськими тваринами, пляжами, людьми в їхніх домівках, поцілунки тощо. Поміж зображеннями шанувальників артистка вставила відео з собою, зняті в помешканні.

Співпродсюерами «Forever» поряд із XCX стали AG Cook і BJ Burton. Обкладинку авдіотвору підготувала Керолайн Полачек.

Диск «how I’m feeling now» прибуде 15-го травня.

«Характер цього альбому буде вельми показовим для цього часу, просто тому, що я зможу використовувати лише ті інструменти, які є у мене напохваті, щоб створити всю музику, всі твори мистецтва, усі відео, усе. У цьому сенсі, це буде дуже ЗС (зроби сам)», – повідомила фанам у зум-сесії 6-го квітня Charli XCX.

Запис слідує за виданим торішнього літа «Charli», у котрому опинилися сумісні твори з Christine And The Queens, Ліззо, Clairo, Yaeji, Скай Феррейрою, Haim й іншими.