Новини

Кендрік Ламар і SZA не будуть виступати на врученні Оскарів

22 февраля 2019

Кендрік Ламар і SZA вирішили відмовитися від появи на врученні нагород Американської кіноакадемії, яке відбудеться вже цієї неділі.

Композиція, яка стала саундтреком стрічки «Чорна пантера», – одна з п’яти в категорії «Найкраща оригінальна пісня». Поряд із нею – пісні Леді Ґаґи та Марка Ронсона.

Усіх п’ятьох номінантів традиційно запрошують на церемонію виконати свій трек наживо. Ламар і SZA будуть єдиними артистами, які не з’являться на очікуваній події.

«Variety» повідомляє, що причиною неприбуття на шоу стали логістика та час. Трек «All The Stars», який цього року також висунули на чотири «Греммі», інші артисти не виконуватимуть.

Повідомляли, що Ламар став одним із артистів, які знехтували можливістю виступати цього місяця на премії Американської академії звукозапису.

А от потішать глядачів «Оскара» гурт Queen і Адам Ламберт, що підтвердили кілька днів тому. Колектив улаштує шоу на події у світлі успіху біографічної стрічки «Богемська рапсодія», творці котрої розраховують на п’ять нагород.

SZA тим часом нещодавно представила кавер на пісню «Kiss Me» американського поп-рок-гурту Sixpence None The Richer під час фестивального виступу в Флориді.

«Ця пісня просто робить мене до біса щасливою, і мені дуже хочеться, щоб нині був дев’яносто восьмий», – звернулася виконавиця до публіки після виконання каверу.