Новини

Нікі Мінаж й Емінем пригадали чутки про роман у новому трекові «Majesty»

13 августа 2018

Попри те, що вони ніколи не підтверджували пересуди про роман, Емінем продовжує підживлювати ці припущення. У новому трекові «Majesty», що потрапив до альбому Нікі «Queen» (його вона нарешті представила 10-го серпня), артист згадує про себе, як про «чоловіка».

Емінем читає: «Чесно кажу вам на всі сто відсотків: не варто вам обговорювати дві теми – королеву та її чоловіка. Бо краще б вам не бути темою нашого обговорення».

Мінаж у своєму куплеті продовжує: «Як наважилися вони копіювати мій стиль? Лише для вигоди братія докладає зусиль».

Під час нещодавнього випуску власної радіопрограми Нікі розповіла про співрпцю з колегою: «Емінем у Majesty виконав те, що може стати одним із нйвидатніших куплетів у реп-історії».

Схоже, що Мінаж й Емінем бажають на повну використати історії про роман, тому й підіграють публіці. Або ж їм просто до вподоби жартувати. Мінаж якось ствердно відповіла на запитання користувача в мережі, про те, чи зустрічається вона з Емом. Репер натрапив на це відкрите листування, і додав: «Дівчино, ти знаєш, що це – правда». Нікі продовжила: «Малюче, я думала, що, ми залишимо це [їхні стосунки] у таємниці до весілля. Поговоримо, коли я повернуся додому».