Новини

Після розриву з Ґіґі Гадід Зейн Малік продемонстрував величезне татуювання

20 марта 2018

Артист поділився знімками свіжих незмивних малюнків в Інстаграмі. На них бачимо стебло квітки, що починається на лівому боці шиї, а сама троянда прикрасила нижню частину черепа. На світлині виконавець зображений ззаду. Знімок він залишив без підпису, чим пробудив жваві коментарі шанувальників, серед яких є й такі:

«Мені подобається, але якщо ти коли-небудь відростиш волосся, то це матиме вигляд щурячого хвоста»; «Чому ти це зробив?».

Пізніше Зейн поділився ще одним зображенням, яке підписав: «Тепер шия».

Усе це він виклав кілька днів тому. А в найсвіжіших його постах можна розгледіти, що ж саме тепер у виконавця на шиї.

Зейн і Ґіґі повідомили про розрив стосунків у вівторок 13-го травня, коли екс-учасник One Direction був у Маямі, а його колишня – у Нью-Йорку.

«Я глибоко поважаю Ґіґі та вдячний їй як дівчині та подрузі. Вона має неймовірну душу. Я вдячний усім нашим шанувальникам за повагу до цього важкого рішення та нашої теперішньої конфіденційності. Хотіли, щоб ця новина спершу пролунала від нас. Ми вас любимо», – написав тоді Малік про модель.

Ще в січні фани помітили, що співак витатуював у себе на грудях збільшене зображення очей Гадід. Та нагадування про дівчат на плоті він наносить не вперше. До цього під шкірою виконавця майоріли чорнила, що були даниною його колишній нареченій Перрі Едвадс. Згодом артист їх прикрив іншим зображенням.