Новини

Каньє Вест не ображається на Сета Рогена

21 сентября 2017

Зірка фільму «Інтерв’ю» – один із небагатьох щасливчиків, яким випала нагода першими прослухати матеріал наступного альбому чоловіка Кім Кардашіан. Торік актор зі своїм колегою Джеймсом Франко знявся в пародії на кліп Каньє Веста «Bound 2». Та іронічне відео не розізлило виконавця, який неодноразово зчиняв скандали з папараці, а навпаки – зробило його з Рогеном найліпшими друзями. У коментарі для «Rolling Stone» Роген розповів, що Каньє запросив його на приватну сесію з прослуховування нового альбому. Сталося це, коли знаменитості перетнулися в холі готелю. Вест запропонував Рогену застрибнути до лімузина, де Роген зміг не тільки раніше за всіх насолодитися свіжим репертуаром артиста, а й упродовж двох годин слухати фрістайл Їзея, яким артист супроводжував запис.

«Там не було начитки, тільки біти. Так що він зачитав увесь альбом, а після кожної пісні зупиняв запис, і казав щось на зразок: „То як, що ви думаєте про це? ”. Ми були в авто протягом двох годин», – сказав Роген.

В інтерв’ю Сет також розповів, що перейняв певний досвід від Веста: «Тепер я розумію, що наступну людину, яку знає виконавець, він запросить до своєї машини. З усього цього я виніс певний урок: Каньє завжди шукає вихід. Він продемонстрував відкритість і безстрашність. Через це ми почали знімати для друзів грубіші версії фільмів».

Вест, як і раніше, досі працює над наступним після торішнього «Yeezus» альбомом. Артист іще не оголошував офіційної назви платівки та дати її релізу. Нещодавно про диск трохи розповів давній соратник зірки Малік Юсеф.