Новини

Слухайте першу посмертну пісню Avicii «SOS» за участю Aloe Blacc

11 апреля 2019

Щодо релізу Blacc розповів:

«Я відчуваю, що «SOS» – це пісня, яка, мабуть, випередила свій час, коли він її написав. Він, очевидно, створив ці рядки про якісь зі своїх протистоянь, і я думаю, що це дуже важлива для розгляду й поширення тема. Особливо, ураховуючи з його зрозумілість для вух і сердець. Усе задля того, щоб підказати людям слова, із якими вони зможуть звернутися: «Мені потрібна допомога»».

Минулого тижня (5-го квітня) родичі шведського діджея повідомили подробиці посмертного альбому. Платівка має дістатися публіці 6-го червня. До неї потраплять пісні, над якими продюсер працював перед спочинком. Колеги Avicii завершать те, що він розпочав. Музиканти щосили старатимуться наблизити продукт до того вигляду, який уявляв собі сам артист.

Кошти з проданих дисків надійдуть до Фонду Тіма Берлінґа, який родина Avicii заснувала минулого місяця. Неприбуткова організація зосереджена на поліпшенні психічного здоров’я населення й запобіганні самогубств. Планується, що компетенція організації охоплюватиме ширше коло питань, серед котрих – зміна клімату, захист видів, що перебувають під загрозою зникнення, і збереження природи.